Rodzinny Park Rozrywki w Rogowie - Kuj-Pom, Wlkp.
• Strona 1 z 1
Rodzinny Park Rozrywki w Rogowie - Kuj-Pom, Wlkp.
Chcielibyśmy zaprosić wszystkich do Rodzinnego Parku Rozrywki w Rogowie.
Obiekt położony jest nad brzegiem jeziora Rogowskiego w otoczeniu lasu przez co jest idealnym miejscem do aktywnego spędzenia czasu oraz wypoczynku.
W naszej ofercie znajduje się wiele atrakcji m.in.
Ścieżka z dinozaurami
Park Linowy dla dzieci i dorosłych
Łódeczki
Plac zabaw
Dmuchane zjeżdżalnie
Kolejka elektryczna
Warsztaty dla dzieci i wiele innych
Na terenie parku znajdują się punkty gastronomiczne, cukiernicze oraz sklepy z pamiątkami.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie parku oraz pod numerem telefonu 52 359 30 80.
Obiekt położony jest nad brzegiem jeziora Rogowskiego w otoczeniu lasu przez co jest idealnym miejscem do aktywnego spędzenia czasu oraz wypoczynku.
W naszej ofercie znajduje się wiele atrakcji m.in.
Ścieżka z dinozaurami
Park Linowy dla dzieci i dorosłych
Łódeczki
Plac zabaw
Dmuchane zjeżdżalnie
Kolejka elektryczna
Warsztaty dla dzieci i wiele innych
Na terenie parku znajdują się punkty gastronomiczne, cukiernicze oraz sklepy z pamiątkami.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie parku oraz pod numerem telefonu 52 359 30 80.
- Załączniki
-
- widok z lotu ptaka
- dron22.jpg (226.95 KiB) Przeglądane 1208 razy
-
- Profesjonalny park linowy dla dzieci i dorosłych
- park linowy 112333.jpg (217.46 KiB) Przeglądane 1208 razy
-
- kolejka elektryczna dla najmłodszych :)
- dino kolejka 1mniejszy.jpg (247 KiB) Przeglądane 1208 razy
Re: Rodzinny Park Rozrywki w Rogowie - Kuj-Pom, Wlkp.
Kujawy to region który cały czas systematycznie się rozwija, czego przykładem może być kolejna atrakcja dla dzieci opisana powyżej. Znajdzie się również miejsce dla całych rodzin w naszym odrestaurowanym kompleksie Palacu-Romantycznego, gdzie każdy solidnie wypocznie 

Warto wziąć to miejsce pod uwagę jako urozmaicenie wypoczynku z dziećmi, gdyby potrzebne były odpowiednie noclegi dla rodzin z dziećmi warto skorzystać z naszej wyszukiwarki i łatwo je wyszukać i od razu rezerwować
Myślę że dzieciaki miałyby sporo zajęcia w takim parku. Z pewnością dla urozmaicenia wycieczki warto tam pojechać.
Skoro już mowa o dobrych i popularnych parkach rozrywki, to zdecydowanie polecam udać się do Energylandii oraz Zatoru, stad macie blisko do Dinoparku i nie tylko, naprawdę nie sposób się nudzić:)
Taki rodzinny park rozrywki zawsze jest bardzo fajnym pomysłem według mnie. Może kiedyś pójdę tam z całą moją rodziną.
• Strona 1 z 1